sâmbătă, 24 septembrie 2016

Cele mai bune joburiin live streaming

Piata muncii din tara noastra nu poate sa promita conditii avantajoase de lucru pentru tineri, care de cele mai multe ori sunt nevoiti sa studieze la mai multe facultati si cateva mastere pentru a-si putea gasi in job in domeniul in care isi doresc si care sa promita si un salariu decent. Cu toate acestea, videochatul este unul dintre cele mai ravnite locuri de munca, intrucat nu impune experienta, iar conditiile de lucru sunt foarte atractive, alaturi de venituri foarte bune.
Videochatul este un loc de munca la fel ca oricare altul in care modelele sunt angajate in videochat pe baza unui contract individual de munca sau a unui contract de colaborare, respectand toate rigorile legii. Fetele isi desfasoara activitatea de la studio, fie mai tarziu, de la domiciliu, scopul fiind acela de a comunica cu cat mai multi prieteni virtuali pe o platforma online cu care colaboreaza studiourile. Modelele care isi dezvolta abilitatile de comunicare si de a-si face prieteni sunt cele care au cel mai mult succes, obtinand performante importante.
Salarii
Tinand cont ca singurele conditii impuse pentru a face videochat este varsta minima de 18 ani, cunoasterea unei limbi straine la nivel conversational si aspectul fizic placut, multe fete sunt tentate sa incerce pentru ca nu au nimic de pierdut. Astfel, in cazul celor care nu au experienta, salariul de debut este de aproximativ 3.000 de lei, insa acesta poate creste periodic in functie de performante.
Program flexibil
Oricine si-ar dori ca locul de munca sa propuna un program flexibil, iar modelele se pot bucura de acest beneficiu. De regula exista 3 ture, cea de dimineata, de dupa masa sau de seara din care se poate alege in functie de preferinte, insa fetele se pot orienta si dupa programul full time sau part time pentru a avea parte de mai mult timp liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu